MUZLU PASTA


1 adet üç katlı pasta taban
1 su bardağı şekerli su
1 paket krem şanti
1 paket vanilyalı creme o'le
500 ml. süt
2 adet muz
Hindistan cevizi
Damla çikolata

Krem şanti ve vanilyalı creme o'le 500 ml sütle çırpılır.Pasta tabanın ilk katı şekerli su ile ıslatılır.Bolca krema yayılır,muz dilimleri,hindistan cevizi ve damla çikolatalar yerleştirilir. Diğer kata da aynı işlem uygulanır. Son kat ıslatılıp yerleştirilir.Her tarafına krema bolca sürülür. Çikolata sosu kremanın üzerine ortadan başlanarak spiral şeklinde dışa doğru dökülür. Kürdanla şekil verilir. Buzdolabında 2-3 saat bekletildikten sonra servis yapılır.



Yorumlar

Can Carlim dedi ki…
pasta çok hafif ve nefisti eline sağlık canım kızım.

Popüler Yayınlar