SARDALYA TAVA

Sardalyayı bu yaz Seferihisar-Sığacık'ta bu şekilde yedik,çok güzeldi,börek gibi çıtır çıtırdı.Tabi hemen tarifini istedik.Ben de ilk fırsatta denedim. Tavsiye ederim,gerçekten çok güzel oldu.

1 kg sardalya (temizlenmiş,orta kemikleri çıkarılmış)
1 şişe maden suyu
1 su bardağı un
Kızartmak için sıvıyağ

Maden suyu ve un karıştırılır,sardalyalar bu karışıma bulanıp kızgın yağda kızartılıp kağıt havlu üzerine çıkarılır.

1 kişi demiş ki::

Kardeşim dedi ki...

Madensuyu ilginç.Unu kabartır balığada lezzet verir.

Toplam Sayfa Görüntüleme Sayısı

Related Posts with Thumbnails

+++

 

©2009 Lezzet Pınarı | by TNB