FIRINDA TORİK


Yine Gamze'den bir tarif.Çok güzel görünüyor değil mi? Ellerine sağlık arkadaşım :)
.
Torik (palamutun büyüğü)
Patates
Kuru soğan
Zeytinyağı
Defne yaprağı
.
Fırın tepsisinin altına kalınca dilimlenmiş patates ve soğanlar dizilir.Üzerlerine yıkanmış ve tuzlanmış torik dilimleri dizilir.Defne yaprakları her balık diliminin üzerine konur.Üzerine zeytinyağı gezdirilerek balıkların üzerleri kızarıncaya kadar fırında pişirilir.

3 kişi demiş ki::

defneylebirlikte dedi ki...

merhabalar.tariflerin çok güzel gerçekten.ellerine sağlık.seni linklerime ekleyeceğim.bana da bekerim.balık nefis görünüyor gerçekten...

derya dedi ki...

Pınarcım ellerine sağlık canım torik balığı zor bulunur ama çok lezizdir sunumda herika kocaman sev
giler...

Adsız dedi ki...

hiç torik yemedim ama harika görünüyor,bencede gamzenin ellerine sağlık

Toplam Sayfa Görüntüleme Sayısı

Related Posts with Thumbnails

+++

 

©2009 Lezzet Pınarı | by TNB