PUDİNGLİ PASTA

Çok kolay,çok pratik,çok lezzetli...Yani tam, zamanı kısıtlı ama lezzetli bir şeyler yemek isteyenlere göre,yani tam bana göre :) Aslında tarif edilecek bir yanı da yok ama ben çileklerle de süsleyince görüntüsünü çok sevdim. Tek kişilik silikon muffin kalıplarını kullandım.

1 paket Dr.Oetker Gourmet Puding Çikolatalı - Portakal Kabuklu
2,5 su bardağı sütle pişirilir.
1/2 paket Eti Negro
1 avuç iri kıyılmış fındık
hindistan cevizi

Kalıpların dibine biraz puding yayılır.Eti Negrolar iri parçalar halinde kırılır,serpilir.Fındıklar eklenir.Üstüne tekrar puding dökülür.Buzdolabında soğutulur,ters çevrilerek servis yapılır.

Yorumlar

Unknown dedi ki…
çok prtik vede çok güzel görünüyor
made in funda dedi ki…
basit ama süper bir tarif.tebrikler.ellerine sağlık canım..
Pembe Tatlar dedi ki…
Gerçekten çok pratik ve nefis gözüküyor ellerine sağlık...
NEŞELİ MUTFAK dedi ki…
ellerine sağlık görüntü güzel olmuş basitligine bakma sen tadı süperdir onıun şimdi

sevgiler
Nina dedi ki…
Hello, I must say that your blog is fantastic. Congratulations!!!
Even dough I don't understand your language and you don't have a translator, I love to admire your delicatese dishes! My name is Nina and I leave in USA, but originally I'm from Romania. Do you speak romanien? Vorbesti romaneste?
Xo,Nina
Adsız dedi ki…
ÇOK LEZZETLİ VE PATİK ELLERİNE SAĞLIK CANIM...
karamel mutfak dedi ki…
Tam hamarat hanım işi olmuş görüntü de gayet güzel emegine salık.
serpil dedi ki…
selam canım, tatlıma yorum bıraktığın için çok teşekkürederim. Sen blogcudaki lezzet pınarımısın, tam olarak çıkartamadım:) Blog toplantısına gelmişmiydin, ay hafızama noldu böyle, neyse tatlı süper görünüyor. ben de çikolata aşığı biriyim ve bu pudingler tatlı krizleri için inanılmaz kolaylık sağlıyor. cokda güzel görünüyor canım ellerine sağlık, güzel bir gün dilerim, sevgiler.
büşra dedi ki…
Hocam tatlınız mükemmelinde ötesinde gözüküo.Bunu mutlaka ben de deneyeceğim.Sizin kadar lezzzetli yapamasamda yapmaya çalışacağım.ellerinize sağlık kucak dolusu sevgilerimle...

Popüler Yayınlar