PİŞİ

Sabah kahvaltıları için çok güzel bir seçenek. Özellikle pazar kahvaltılarına çok yakışıyor :)

1 su bardağı yoğurt
1 paket kabartma tozu
1 silme tatlı kaşığı tuz
aldığı kadar un

Tüm malzemeyi karıştırılıp ele yapışmayan bir hamur yoğurulur. Üzerine nemli bez örtüp 15 dakika dinlendirilir.Merdaneyle 1 cm kalınlığında açılır. Bıçakla ya da kalıpla küçük parçalar kesilir.Sıvı yağ hafif kızdırılıp pişiler kızartılır.

Yorumlar

My Smitten World dedi ki…
hmmmm cok severim pisiyi... aksam aksam istahim kabardi - ellerine saglik! Ellerine saglik
Adsız dedi ki…
her öğünde yesem bıkmamm

ellerine sağlık
sevvgiler
made in funda dedi ki…
GEÇMİŞ BAYRAMIN KUTLU OLSUN CANIM.PİŞİN ÇOK İŞTAQH AÇICI GÖRÜNÜYOR..ELİNE SAĞLIK..
Adsız dedi ki…
meraba tarifler tek kelimeyle süper harika çok marifetlisiniz maşallah elinize saglık kolay gelsin
Adsız dedi ki…
Siteniz çok güzel tariflerinizde birbirinden güzel, tam benim damak zevkime göre...Elinize emeğinize sağlık.

Popüler Yayınlar