KREMALI PATATES

Et yemeklerinin yanına çok yakışan bir tarif.Hem kolay,hem lezzetli...
.
5-6 patates
karabiber,tuz
sarmısak
1 kutu krema
kaşar rendesi (200 ml)
.
Patatesler ince yuvarlaklar şeklinde doğranır.Tuz,karabiber,1-2 diş dövülmüş sarmısak ve istenen baharatlarla harmanlanıp hafifçe yağlanmış tepsiye ya da borcama dizilir.Üzerine 1 kutu
krema boşaltılır.200 derece fırında pişirilir. Fırından alınmasına 10 dakika kala üzerine kaşar rendesi serpilip tekrar fırına verilir.Kaşarlar eriyip kızarana dek fırında tutulur.

5 kişi demiş ki::

reyhan(türban,tesettür,eşarp bağlama) dedi ki...

çokk lezzetli görünüyor ellerinize sağlık mutlaka denemeliyim:))

pembe tatlar dedi ki...

Off bayılırım buna ya ellerine sağlık canım:D

Nina's Recipes dedi ki...

Excellent!!!

mutfaktakizaman dedi ki...

cok sevdigim bir lezzettir ellerine saglik canim...
canim cekti ya hakikaten;))
sevgiler

tatlilar gülcandan dedi ki...

ellerinize saglik nefis görünüyor.

Toplam Sayfa Görüntüleme Sayısı

Related Posts with Thumbnails

+++

 

©2009 Lezzet Pınarı | by TNB