KREMALI PATATES

Et yemeklerinin yanına çok yakışan bir tarif.Hem kolay,hem lezzetli...
.
5-6 patates
karabiber,tuz
sarmısak
1 kutu krema
kaşar rendesi (200 ml)
.
Patatesler ince yuvarlaklar şeklinde doğranır.Tuz,karabiber,1-2 diş dövülmüş sarmısak ve istenen baharatlarla harmanlanıp hafifçe yağlanmış tepsiye ya da borcama dizilir.Üzerine 1 kutu
krema boşaltılır.200 derece fırında pişirilir. Fırından alınmasına 10 dakika kala üzerine kaşar rendesi serpilip tekrar fırına verilir.Kaşarlar eriyip kızarana dek fırında tutulur.

Yorumlar

reyhanirenkler moda dedi ki…
çokk lezzetli görünüyor ellerinize sağlık mutlaka denemeliyim:))
Pembe Tatlar dedi ki…
Off bayılırım buna ya ellerine sağlık canım:D
Nina dedi ki…
Excellent!!!
mutfaktakizaman dedi ki…
cok sevdigim bir lezzettir ellerine saglik canim...
canim cekti ya hakikaten;))
sevgiler
tatlilar gülcandan dedi ki…
ellerinize saglik nefis görünüyor.

Popüler Yayınlar