BARBUN TAVA

Çıtır çıtır barbunlara kim "hayır" diyebilir ki? Hamsiyi ve diğer küçük balıkları da aynı şekilde hazırlıyorum. Çok az yağla çıtır çıtır oluyorlar. Daha önce hamsinin tarifini vermiştim. Her şey aynı...
.
Barbun balığı
mısır unu
tuz
zeytinyağı
.
Balıklar temizlenip yıkanır,suyu süzüldükten sonra mısır ununa bulanır.Suyu iyice süzüldükten sonra mısır ununa bulanır. Tavaya 2 yemek kaşığı zeytinyağı konur,tavanın her tarafı yağlanır.Mısır ununa bulanmış balıklar tavanın kenarından başlanarak kuyrukları ortaya bakacak şekilde dizilir. Orta ateşte kızartılır,sonra bir tabak yardımıyla ters çevirip diğer tarafı kızartılır.

5 kişi demiş ki::

birdutmasali dedi ki...

ah ne severim ne severim..
göz kırpmadan geçemedim :)

Begonvilli Ev dedi ki...

Nefis görünüyor. Ellerinize sağlık.

emelce yemek dedi ki...

tablo gibi olmus baliklar

annemineli dedi ki...

Canım çok sevdiğim balık çeşididir.Ellerine sağlık,sevgi ve saygılarrr...

fatosun mutfagından... dedi ki...

ımm şahane balığa asla hayır diyemem:))ellerine sağlık

Toplam Sayfa Görüntüleme Sayısı

Related Posts with Thumbnails

+++

 

©2009 Lezzet Pınarı | by TNB