FIRINDA SUCUKLU MAKARNA


3/4  paket fiyonk makarna
1 adet parmak sucuk
2 su bardağı süt
2 yemek kaşığı un
2 yemek kaşığı tereyağı
tuz,karabiber
rendelenmiş kaşar

Makarna haşlanıp süzülür,bu arada beşamel sos hazırlanır.Bir tencerede tereyağı eritilip un kokusu çıkana kadar kavrulur.Yavaş yavaş süt eklenip muhallebi kıvamında pişirilir.Haşlanan makarna ve küp küp doğranmış sucuklar beşamel sosla harmanlanır.Yağlanmış borcama yayılır.Üzerine bolca kaşar rendesi serpilip önceden ısıtılmış 200 derece fırında üstü kızarana kadar pişirilir.

2 kişi demiş ki::

Fuat Gencal dedi ki...

Çok güzel, çok leziz ve iştah açıcı görünüyor. Ellerinize sağlık. Bende deneyeceğim.

Saygılar.

YEMEK VAKTİ AYLİN dedi ki...

Elerine sağlık harika görünüyor beşamel var sucuk var mmm daha ne olsun

Toplam Sayfa Görüntüleme Sayısı

Related Posts with Thumbnails

+++

 

©2009 Lezzet Pınarı | by TNB