AYŞENUR'DAN ROKOKO
3 yumurta
1 paket vanilya
1 su bardağı şeker
1,5 paket eti kakaolu piknik bisküvi
3 yemek kaşığı kakao
1 poşet krem şanti + 1 su bardağı süt
Krem şanti 1 su bardağı sütle çırpılır. Yumurtaların sarıları ve akları ayrılır. Yumurta akları ile vanilya,sarıları ile şeker iyice çırpılır. Krem şantinin içine eklenip tekrar çırpılır. Bisküviler rondodan geçirilip yarısı borcamın dibine yayılır. Üzerine krem şantili karışımın yarısı dökülür.Kalan krem şantiye 3 yemek kaşığı kakao eklenir,tekrar çırpılır.Beyaz krem şantinin üzerine yayılır. Kalan bisküvi tozları üzerine serpilir. Derin dondurucuda 1 gece bekletilip servis yapılır.
Yorumlar